Robotar

Macrobot leksak Macrobot leksak 2
Available
Robotar

Silverlit Macrobot

88045
499,00 kr
Rolig robotleksak som balanserar på två hjul och styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Den kan bära saker, spela in och spela upp ljud med robotröst. Macrobot har coola lysande LED-ögon i 3 olika färger. Fjärrkontroll medföljer.  Se videoklipp här!
Silverlit Robo Chameleon Silverlit Robo Chameleon 2
Available
Robotar

Silverlit Robo Chameleon

88538
399,00 kr
Fjärrstyrd kameleont som är lika rolig för barnen som föräldrarna. Med fjärrkontrollen kan du kontrollera kameleonten i alla riktningar, ändra färg på ovandelen av kroppen samt skjuta ut tungan för att ”äta” upp de medföljande ”insekterna”. Dessutom har kameleonten rullande ögon som sätter pricken över i. Robo Chameleon finns nu även i en tuff ny design....
Maze breaker robotleksak Maze breaker robotleksak 2
Available
Robotar

Silverlit Maze Breaker

88044
199,00 kr
Kul robotleksak rekommenderad från 3 år och uppåt. Interaktiv robot på hjul som kan följa linjer, dansa samt med talkback-funktion. 
Talkibot blå Talkibot blå 2
Available
Robotar

Silverlit Talkibot

talkibot
99,00 kr
Ny spännande robot från Silverlit för de allra minsta. Spela in din röst upp till 100 sekunder och spela upp med olika röster och hastigheter.
Gloopies leksak Gloopies leksak 2
Available
Robotar

Silverlit Gloopies KLIP

99,00 kr
Mini robotkameleont med roliga ljud- och ljuseffekter. Magnetisk tunga som kan fånga mindre metallobjekt. Rekommenderar ålder från 3 år. 
Robothunden Duke Robothunden Duke 2
Available
Robotar

Robothunden Duke från Silverlit

499,00 kr
Den interaktiva robothunden Duke är en rolig hundvalp som du kan träna med hjälp av det medföljande smarta hundbenet. Duke är utrustad med roliga ljudeffekter och lysande LED-ögon i olika färger som förändras beroende på hans humör. Här kan du se en video med den roliga robothunden Duke.
Robo kommat 2-pack Robo kommat 2-pack 2
Available
Hem

Silverlit Robo Kombat 2-pack

399,00 kr
Häftigt robotspel med radiostyrda robotar som boxas. Kör igång en hisnade robotmatch som bjuder både på spänning och skratt. Här kan du se en video med Robo Kombat  in action när de boxas och fightas. Utmana familj och vänner på en robotmatch som de sent ska glömma. Du kan även träna upp dina skills genom att boxa solo mode. 2-pack leksaksrobotar. 
Silverlit Kickabot Silverlit Kickabot 2
Available
Hem

Silverlit Kickabot

199,00 kr
Kan robotar spela fotboll? Ja Silverlits Kickabot kan det! Rolig robot för barn rekommenderad från 3 år. Se Kickabot video här.
Robothund zigito Robothund zigito 2
Available
Hem

Silverlit Robo Dackel

699,00 kr
Silverlit Robo Dackel är en rolig robothund som sträcker ut sig själv upp till hela 45 cm. Du kan styra hunden med hjälp av den medföljande bollen som fungerar precis som en fjärrkontroll. 
Silverlit Screaming Pals Silverlit Screaming Pals 2
Available
Hem

Silverlit Screaming Pals

99,00 kr
Superhärligt litet monster som skriker när du drar den i håret! Roliga ljudeffekter och passar perfekt i barns små händer. 
Gloopies Dino Gloopies Dino 2
Available
Hem

Silverlit Gloopies Dino Boom

99,00 kr
Liten dinosaurie robot som är hungrig på gem! Dess tunga är magnetisk och ryggen lyser upp i olika färger samtidigt som den gör roliga dinosaurieljud.
Product added to wishlist
Produkt tillagd

Silverlit Nordics webbplats använder sig av kakor (så kallade cookies) genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder oss av cookies. Vi använder oss av enhetsidentifierare för att anpassa annonser till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier samt för analys av vår trafik. Vi vidarebefordrar information till annons- och analysföretag som vi samarbetar med.