Tiny Furries

Tiny Furries special guldig Tiny Furries special guldig 2
Available
Tiny Furries

Silverlit Tiny Furries

83690
149,00 kr
Tiny Furries är en liten robotleksak som reagerar med ljud när du skakar, klappar eller trycker på den. Dess ögon rör på sig medan den pratar på sitt egna språk eller fnittrar och sjunger. Den kommer i 20 olika färgglada färger plus 1 sällsynt guldfärg. Se instruktionsvideo för Tiny Furries.
Silverlit Mama Furrie Silverlit Mama Furrie 2
Available
Hem

Silverlit Mama Furrie

499,00 kr
Silverlits senaste leksak Mama Furrie är fluffig, rolig och supersöt. Den är fullmatad med häftiga funktioner och reagerar både på ljus, ljud och beröring. Mama Furrie har stora bedårande ögon som rör på sig och söta öron som den kan vifta med. Om du har en Tiny Furrie så kan de tillsammans kommunicera på sitt egna lilla språk.  Här kan du se en film om...
Silverlit Baby Furries ljusblå Silverlit Baby Furries ljusblå 2
Available
Tiny Furries

Silverlit Baby Furries

83687
99,00 kr
Rolig robotleksak med underbart mjuk päls. Välj mellan 12 olika härliga färger. Den har roliga ljus- och ljudeffekter som underhåller barn från 3 år. Den kan bäras som en ring eller stå upp. 
Robotleksak Silverlit Robotleksak Silverlit 2
Available
Tiny Furries

Silverlit Fluffy Birds

83688
149,00 kr
Söt interaktiv robotleksak från Silverlit med roliga ljudeffekter. Fågelns stora och nyfikna ögon rör på sig samtidigt som den viftar med sina långa ögonfransar och tjattrar med näbben. Rolig interaktiv leksak för barn från 3 år.  Scroll down for English description.
Silverlit Fluffybot blå Silverlit Fluffybot blå 2
Available
Tiny Furries

Silverlit Fluffybot

83685
199,00 kr
Säg hej till Silverlit Fluffy Bot som är din söta lilla robotkompis med ett dunkande hjärta och lysande ansikte. Den har över 20 st olika ansiktsuttryck och härligt mjuk päls. 
Fluffy Kitty Silverlit Fluffy Kitty Silverlit 2
Available
Tiny Furries

Silverlit Fluffy Kitty

83689
149,00 kr
Supergullig robotkatt som bara vill bli klappad. Kul liten robotkatt fullmatad med underhållande ljudeffekter. Ögonen är oemotståndligt söta och lyser. Välj mellan 6 fina färger. 
Product added to wishlist
Produkt tillagd

Silverlit Nordics webbplats använder sig av kakor (så kallade cookies) genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder oss av cookies. Vi använder oss av enhetsidentifierare för att anpassa annonser till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier samt för analys av vår trafik. Vi vidarebefordrar information till annons- och analysföretag som vi samarbetar med.