Tiny Furries

Tiny Furries Tiny Furries 2
Available
Tiny Furries

Silverlit Tiny Furries

149,00 kr
Tiny Furries är en liten robotleksak som reagerar med ljud när du skakar, klappar eller trycker på den. Dess ögon rör på sig medan den pratar på sitt egna språk eller fnittrar och sjunger. Den kommer i 20 olika färgglada färger plus 1 sällsynt guldfärg. Se instruktionsvideo för Tiny Furries.
Silverlit Mama Furrie Silverlit Mama Furrie 2
Available
Hem

Silverlit Mama Furrie

499,00 kr
Silverlits senaste leksak Mama Furrie är fluffig, rolig och supersöt. Den är fullmatad med häftiga funktioner och reagerar både på ljus, ljud och beröring. Mama Furrie har stora bedårande ögon som rör på sig och söta öron som den kan vifta med. Om du har en Tiny Furrie så kan de tillsammans kommunicera på sitt egna lilla språk.  Här kan du se en film om...
Silverlit Baby Furries ljusblå Silverlit Baby Furries ljusblå 2
  • Ny
Available
Hem

Silverlit Baby Furries

99,00 kr
Rolig robotleksak med underbart mjuk päls. Välj mellan 12 olika härliga färger. Den har roliga ljus- och ljudeffekter som underhåller barn från 3 år. Den kan bäras som en ring eller stå upp på sin pinne. 
Product added to wishlist
Produkt tillagd

Silverlit Nordics webbplats använder sig av kakor (så kallade cookies) genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder oss av cookies. Vi använder oss av enhetsidentifierare för att anpassa annonser till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier samt för analys av vår trafik. Vi vidarebefordrar information till annons- och analysföretag som vi samarbetar med.