Fluffy Kitty Silverlit
Silverlit leksaks robotkatt
Robotkatt silverlit
Robotkatt Silverlit
Fluffy Kitty robotkatt Silverlit
Silverlit robotkatt liten
Fluffy Kitty Silverlit
Silverlit leksaks robotkatt
Robotkatt silverlit
Robotkatt Silverlit
Fluffy Kitty robotkatt Silverlit
Silverlit robotkatt liten

Silverlit Fluffy Kitty

83689
149,00 kr
Inkl. moms

Supergullig robotkatt som bara vill bli klappad. Kul liten robotkatt fullmatad med underhållande ljudeffekter. Ögonen är oemotståndligt söta och lyser. Välj mellan 6 fina färger. 

Fluffy Kitty en rolig robotkatt

Söt robotkatt med häftiga lysande ögon, rörlig svans och underbart mjuk päls. Fluffy Kitty är utrustad med ljus- och ljudeffekter som underhåller. Testa att klappa robotkatten på ryggen, tryck den på näsan eller rör på svansen för olika sånger och kattläten. Mysig liten leksaks kattrobot som bara vill gosa. En extra rolig funktion är att om du har flera Fluffy Kittys så kan de prata med varandra! Fluffy Kitty kan även kommunicera med sina andra fluffiga kompisar: Tiny Furries, Baby Furries, Fluffy Birds samt Mama Furries. Välj mellan 6 olika färger. Rekommenderad från 3 år.

Produktdetaljer:
Mjuk päls
Lysande ögon
Ljudeffekter
Rörlig svans
6 olika färger
Rekommenderad från 3 

Batterikrav:
1 x AAA-batteri

Inga recensioner
Product added to wishlist
Produkt tillagd

Silverlit Nordics webbplats använder sig av kakor (så kallade cookies) genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder oss av cookies. Vi använder oss av enhetsidentifierare för att anpassa annonser till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier samt för analys av vår trafik. Vi vidarebefordrar information till annons- och analysföretag som vi samarbetar med.