Programmering för barn junior 1.0
Junior 1.0 robot
Programmering för barn junior 1.0
Junior 1.0 robot

Silverlit Junior 1.0

299,00 kr
Inkl. moms

Låt ditt barn upptäcka programmering med hjälp av roboten Junior 1.0. 

Junior 1.0 är en supercool programmerbar robot för barn från 5 år. Roboten har en platta på ryggen med 9 olika knappar som låter dig programmera roboten att göra olika rörelser och danser. Armarna är rörliga och den har lysande LED-ögon. Gör det kul för barn att upptäcka världen av programmering med hjälp av Junior. 1.0 som är ett utmärkt val som första robot för de yngre barnen. Med hjälp av det medföljande kodschemat som låser upp alla Juniors rörelser så kommer ditt barn att bli kodningsexpert på nolltid och säkerligen få blodad tand för den fantastiska världen av kodning och robotar.

Genom att dra med fingret på ryggen så kan du få Junior 1.0 att göra upp till 30 olika rörelsekombinationer. Det finns även ett par bonustricks som ditt barn kan låsa upp. Detta är en kul och interaktiv leksak för barn som är nyfikna på kodning och programmering. 

Produktdetaljer:
Programmerbar robot
Rekommenderad från 5 år
Lås upp bonusrörelser
Mer än 30 olika rörelsekombinationer
Touch pad med 9 knappar på ryggen
Rörliga armar
Coola LED-ögon 

Batterikrav:
4 AAA-batterier (ingår ej)

Inga recensioner
Product added to wishlist
Produkt tillagd

Silverlit Nordics webbplats använder sig av kakor (så kallade cookies) genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder oss av cookies. Vi använder oss av enhetsidentifierare för att anpassa annonser till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier samt för analys av vår trafik. Vi vidarebefordrar information till annons- och analysföretag som vi samarbetar med.