Silverlit Robo Chameleon
Robo Chameleon radiostyrd robot
Robotleksak barn
Silverlit robot
Robo chameleon fjärrkontroll
Radiostyrd kameleont Silverlit
Silverlit Robo Chameleon
Robo Chameleon radiostyrd robot
Robotleksak barn
Silverlit robot
Robo chameleon fjärrkontroll
Radiostyrd kameleont Silverlit

Silverlit Robo Chameleon

88538
399,00 kr
Inkl. moms

Fjärrstyrd kameleont som är lika rolig för barnen som föräldrarna. Med fjärrkontrollen kan du kontrollera kameleonten i alla riktningar, ändra färg på ovandelen av kroppen samt skjuta ut tungan för att ”äta” upp de medföljande ”insekterna”. Dessutom har kameleonten rullande ögon som sätter pricken över i. Robo Chameleon finns nu även i en tuff ny design. 

Här kan du se Robo Chameleon in action!

Rolig radiostyrd robotleksak med magnetisk tunga 

Prisbelönta Robo Chameleon är en fjärrstyrd kameleont med stor aptit. Med hjälp av fjärrkontrollen så kan du styra kameleonten i alla riktningar samt ändra färg på ovandelen. När kameleonten går så rullar de stora ögonen och dess lilla svans gungar med. Genom att trycka på “Catch” på fjärrkontrollen så skjuts robotkameleontens långa tunga ut och fångar de små medföljande “insekterna”. Robo Chameleon finns nu även i en ny tuff design. 

Robotkameleonten är en radiostyrd leksak som är lika roliga för barn som vuxna. Lek tillsammans med robotkameleonten och gör en bana med munsbitarna och sätt på en timer. Den som fångar flest “insekter” snabbast vinner. 

Produktdetaljer:
Rörlig svans och rullande ögon

Radiostyrd robot med fjärrkontroll

LED-belyst ovandel som kan ändra färg  

4 insekter att fånga medföljer 

Vinnare av 2018 års Toy Award

Rekommenderad för barn mellan 3-6 år

Batterikrav:
Robot: 4 st AA batterier (ingår ej)
Fjärrkontroll: 2 st AA batterier (ingår ej)

Du kan köpa Silverlit Robo Chameleon i välsorterade butiker där de säljer leksaker. Klicka på butikens logotyp för att komma direkt till Robo Chameleons produktsida. 

Sverige: 

storochliten    

     

Norge:

  

Danmark:

   

Finland:

 

Inga recensioner
Product added to wishlist
Produkt tillagd

Silverlit Nordics webbplats använder sig av kakor (så kallade cookies) genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder oss av cookies. Vi använder oss av enhetsidentifierare för att anpassa annonser till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier samt för analys av vår trafik. Vi vidarebefordrar information till annons- och analysföretag som vi samarbetar med.