Robothunden Duke
Duke robotleksak
Interaktiv robothund
smart ben Duke robothund
Rolig robothund
Köp robothund Silverlit
Robothunden Duke
Duke robotleksak
Interaktiv robothund
smart ben Duke robothund
Rolig robothund
Köp robothund Silverlit

Robothunden Duke från Silverlit

499,00 kr
Inkl. moms

Den interaktiva robothunden Duke är en rolig hundvalp som du kan träna med hjälp av det medföljande smarta hundbenet. Duke är utrustad med roliga ljudeffekter och lysande LED-ögon i olika färger som förändras beroende på hans humör. Här kan du se en video med den roliga robothunden Duke.

Interaktiv robothund för barn

Duke är en robothund som beter sig som en riktigt hund och vars humör förändras beroende på hur du behandlar honom. Om du klappar och kelar med honom så blir han glad och nöjd vilket han visar med olika hundläten. 

Ta hand om robothunden Duke och lär honom olika tricks med hjälp av det medföljande smarta hundbenet. Duke kan lära sig 12 olika tricks på ditt språk med röststyrning. Han kan till exempel att sitta, gå och springa. Du kan även döpa om Duke till ett annat namn med hjälp av hundbenet. Precis som en riktig hund som har robothunden Duke känslor. Om du klappar honom på huvudet så blir han glad men om du trycker honom på näsan så blir han ledsen. 

En rolig interaktiv robothund med 10 olika realistiska hundvalpsposer, rörelser och ljudeffekter. Den har inbyggda sensorer på huvudet för olika typer av reaktioner. Dukes LED-ögon lyser i olika färger beroende på hur han mår och känner sig. 

Produktdetaljer:

Storlek: 22,3cm (L), 14,1cm (D) 20,2cm (H)
LED-ögon som lyser i olika färger
10 olika realistiska poser
Smart hundben medföljer
Inbyggda sensorer och ljudeffekter
Rekommenderad från 5 år

Batterikrav:
4 AA-batterier (ingår ej)

Här nedan finner du länkar till återförsäljare av Silverlits roliga robothund Duke: Klicka på butik för att komma direkt till Dukes produktsida.

Sverige:

 Babyland logotyp Leksaksscity.se logotypStor och liten logotypLekextra.se logotyp

 shopping4net.se logotyp  Universeum logotyp worldoftoys.se logotyp 

Danmark:

Kids coolshop logotyp foetex logotyp  

br danmarkbilka danmark

Norge: 

extraleker.no lekekassen.no 

Finland:

 Prisma fi

Inga recensioner
Product added to wishlist
Produkt tillagd

Silverlit Nordics webbplats använder sig av kakor (så kallade cookies) genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder oss av cookies. Vi använder oss av enhetsidentifierare för att anpassa annonser till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier samt för analys av vår trafik. Vi vidarebefordrar information till annons- och analysföretag som vi samarbetar med.